VIDEOPRODUCTIES

Ravi heeft voor mij verschillende video’s gemaakt. Er was wel een scriptje aangeleverd, maar het blijft spannend wat hij daarvan maakt. In beide gevallen werden de verwachtingen overtroffen. Hij voegt ook zelf dingen toe en blijkt de gewenste sfeer heel goed aan te voelen.

Bij de proefversie kun je nog wensen aangeven voor kleine aanpassingen, zodat het helemaal 100% wordt.
Ravi vraagt een schappelijke prijs. Ik kan zijn werk van harte aanbevelen!

Marieke Henselmans

Auteur / Besparingsdeskundige, Bespaarboeken.nl

Nationale Sponsorpot Cup

Nationale Sponsorpot Cup – promo 2020

 

Categorie Promotievideo
Opdrachtgever Nationalesponsorpot.nl

 

Ravi heeft voor een jeugd voetbaltoernooi zijn creativiteit getoond. Hij heeft zijn steentje bijgedragen. Wij hadden een camera man nodig met gevoel voor details op het voetbalveld. Van de gemaakte beelden heeft Ravi een zeer professionele promo-video gemaakt. Ravi de volgende keer moet jij zeker weer van de partij zijn👍🏾.

Raoul Jap-Sam

Nationalesponsorpot.nl

OPOZ in BEELD

Deze 15 minuten durende film geeft een inkijkje bij alle scholen die zijn aangesloten bij stichting Openbaar Primair Onderwijs Zoetermeer, OPOZ. Na een prachtig inspectierapport, wil OPOZ ook in beelden laten zien wat voor mooie organisatie ze is. Met “OPOZ in Beeld” krijgt u een kleurrijke indruk van de wereld van OPOZ anno nu.
Categorie Korte speelfilm
Opdrachtgever Openbaar Primair Onderwijs Zoetermeer

 

Life Begins @40

“Welcome to this special edition. It is not for nothing that we have added a bit of glamour which reflects itself in this SILVER edition. Yes, I am aware of the fact that silver is used for a 25th anniversary. LB@40 is actually celebrating its 5th edition: it’s our 1st lustrum!”
Categorie Promotionele video / Animatie
Opdrachtgever Désirée Jean Pierre

 

Life Begins@40! (LB@40!) has been working with Ravike.nl for years. This was a great experience due to the professionalism, commitment and artistic input. We highly recommend Ravike.nl for they always deliver with excellence.
Désirée Jean Pierre

BUURTVOETBALSCHOOL

Wil je beter beter worden in wat je leuk vindt? Schrijf je vandaag nog in voor de buurtvoetbalschool.nl
Categorie Promotionele video
Opdrachtgever Buurtvoetbalschool

 

Ravi voor het eerst ontmoet via de sponsorcommissie van sv Oosterheem. Door zijn ervaring en kennis zijn we enthousiast geraakt over de meerwaarde van een promotiefilm. Na het opnemen en monteren hadden we nog een aantal wensen. Hij pakte dit flexibel op en het eindredultaat mag er zijn. Wij zijn trots op de samenwerking.
Remo Oudshoorn en Ger Fens

Trainers, Buurtvoetbalschool

Wat is de IHI Werkwijze?

Wat is de IHI werkwijze? – Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Zoetermeer
Categorie Uitlegvideo / Animatie
Opdrachtgever Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Zoetermeer